tisdag 18 januari 2011

Vår i sikte och mycket som händer

En av Englands mest uppskattade föreläsare, utbildare och författare inom NLP och terapi, Andrew T Austin, kommer till Sverige för att ge en två-dagars kurs i IEMT-integral eye movement therapy.

Andrew har blivit känd för sitt arbete som NLP-orienterad hypnosterapeut som fokuserar på den neurologiska aspekten av personlig utveckling och terapi. Hans seminarier och föreläsningar besöks av personer som är intresserade personlig utveckling, hypnosterapeuter, psykologer, personal från psykiatrin m.fl. Människor som vill förstå mer om neurologins inverkan på oss människor. Kunskap och metoder som bidrar till bättre resultat för terapeuter i deras arbete med klienter.

Andrew, som även kallats Englands Milton Ericson, föreläser och undervisar på många håll i världen och den 19-20 februari 2011 gästar han alltså Sverige och håller en två-dagars practitioner-kurs. Är du intresserad av denna tvådagars kurs, kontakta Eva Hols per mejl: eva.hols@telia.com

***

Är du intresserad av att lära dig ännu mer av Andrew, kan du även den 21/2 vara med på en heldag som handlar om Metaforer i affärslivet och i ledarskapet. Även här anmäler du dig till Eva Hols.

Vi ses väl?

Hälsningar Ingalill

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar