tisdag 11 januari 2011

Tillbaka i verkligheten

Nu är vi tillbaka i verkligheten, åter från ett underbart Thailand. Här hemma är vi som vanligt insöade - vad jag längtar efter våren!!

Att ha förmånen av att få njuta av jul och nyår i Thailand, tillsammans med sina underbara och numera vuxna barn är helt otroligt kul och helt fantastiskt. Det största bekymret vi haft under våra dagar tillsammans, är hur vi skulle få ihop våra massagetider, sol, bad och mattider. Kan det bli bättre?

I området där vi bor har vi skaffat oss många goda vänner. Hos en av dessa, Mikael Avatar Stjernvall, gick vi en målarkurs. Vi målade i akryl. Det var både kreativt och härligt när hjärnan gick igång på alla dessa färger.

Några dagar på grannön Koh Samet hann vi också med. Det är inte långt till ön, det tar mindre än en timma med båt och ändå är miljön och landskapet så annorlunda. Stranden riktigt glittrar i kapp med solen. Det är fantastiskt att uppleva.

Vi har fortfarande vinter här hemma. Att drömma sig tillbaka till värmen och ledigheten gör att jag fortfarande går med ett leende på läpparna. Nu är det dags att ta tag i allt som uppstått här hemma under tiden vi varit borta. Vi hittade ett stackars dött rådjurskid i trädgården, centraldammsugaren hade pajat, en fågel hade krupit in i motorn och dött. Hela åkern utanför vårt hus är full av Kanadagäss och svanar som letar efter mat, dessa har vi nu kastat ut potatis till på åkern och i trädgården har vi satt upp fågelmat.

I tankarna planeras det redan för fullt om nya resor.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar