fredag 25 februari 2011

Härliga fredag! och en hälsning från England

Ännu en helg att se fram emot. En helg utan tider att passa, bara att njuta när tillfälle ges.

En brasiliansk studie har visat att bara 20 minuters morgonmotion räcker för att hålla blodtrycket på en normal nivå hela dagen....

....och om vi äter mycket frukt och grönsaker minskar risken för hjärtsjukdomar. Detta visar en stor europeisk studie av ätvanor hos 300 000 personer i åtta EU-länder. För varje daglig portion frukt och grönt en person äter minskar risken ytterligare fyra procent. Det här gäller upp till åtta portioner, där en portion motsvarar ett äpple, en morot eller en liten banan. (Källa: Vetenskapsradion)

...och som bonus om vi väljer att följa dessa studier får vi på köpet en slankare och mer vältränad kropp. Jag ser fram emot mina morgonpromenader på stranden, trots snö och kyla.

Ha en skön och avkopplande helg!!
//Ingalill

*****

Passar samtidig på att skicka en hälsning från oss i England.

Allt börjar komma på plats nu, de första teaser annonserna har gått ut, produkter och material står redo att distribueras och genomgång inför testgrupperna sker i nästa vecka. De nya hälsokonsulterna brinner för xtravaganzakonceptet och är redo för att ta emot de allra första kunderna HÄFTIGT!

Vår engelska flyter på som om vi vore infödda (nära nog i alla fall) Vi har med andra ord nått våra mål och ”the mission completed for now”.

Vi bor och har utbildningen i ett litet pittoreskt typiskt engelskt värdshus “in the middle of nowhere” ca 1 timmes bilfärd från Heathrow. Värdshusets ägare går runt och pratar med alla och visar prov på en fantastisk kundservice. De lagar den mat vi vill ha så det blir xtravaganzatallriken varje dag.

I den här lilla byn finns ca 20 hus, och en enda liten smal väg som vi promenerar på, fåglarna kvittrar, påskliljorna har slagit ut här och där. Här finns ingen mobilkontakt, men internet funkar bra. Så vi ringer via Vibe. Det innebär att vi varit helt fokuserade på här och nu.

I eftermiddag/kväll beger vi oss hemåt igen för denna gång!

Att vara utbildare är en enorm förmån.
Ingalill och Lina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar