torsdag 9 juni 2011

Varva ner

De flesta skuggorna här i livet orsakas av att vi skymmer solen för oss själva. Kanske är det snart dags för semester för några av oss och veckorna innan skyndar vi oss för att hinna med allt innan vi börjar vår ledighet. Att börja sin ledighet med att vara helt utmattad är kanske inte det vi önskat högst av allt.

Vi ställs alla inför dagliga utmaningar både hemma och i arbetet. Att hantera dessa utmaningar på ett för oss så gynnsamt sätt som möjligt miskar stressfaktorn markant. Med planering och genom att lita på familj, arbetskamrater och vikarier blir du enkelt 'semester-cool' och kan börja njuta av din ledighet redan första dagen.

Låt oss därför passa på att njuta en stund och fylla på med energi varje dag innan sommarledigheten startar - det gör gott för vem som helst!

I Ystad och säkert på många andra orter, är det dags för studentfirande under morgondagen. Det är dags även för er som är studenter att varva ner efter studierna. Jag önskar alla avgångselever en lysande och framgångsrik framtid. Det är en glädjefull och fantastisk tid ni går till mötes. Vilken glädje att få vara en del av detta firande. Härligt! "För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten...."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar